Τρόποι Πληρωμής

Οι τρόποι πληρωμών της παραγγελίας είναι οι ακόλουθοι:

  • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό: Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω ενός τραπεζικού λογαριασμού σε ένα κατάστημα της Τράπεζα σας. Παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας και στην συνέχεια να αποστέλλεται το αποδεικτικό κατάθεσης στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας στο: sales.kareklanuova@gmail.com. Σε περίπτωση εμβάσματος, η χρέωση επιβαρύνει τον καταθέτη. Παρακάτω θα βρείτε τους τραπεζικούς λογαριασμούς στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 76500679709

IBAN: GR6501107650000076500679709

BIC: ETHNGRAA

ALPHA BANK

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 816002002005044

IBAN: GR2401408160816002002005044

BIC: CRBAGRAAXXX

  • Με Πιστωτική/Χρεωστική /Προπληρωμένη Κάρτα: Κάθε αγορά από τον ηλεκτρονικό ιστότοπό μας www.kareklanuova.com πραγματοποιείται κατά επιλογή του αγοραστή με δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners. Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με ασφάλεια, σε πραγματικό χρόνο (real time), μεταξύ του Αγοραστή και ιδιοκτήτη της κάρτας με την Τράπεζα Alphabank ή Εθνικής Τράπεζας, η οποία διεκπεραιώνει την συναλλαγή για λογαριασμό της www.kareklanuova.com. Στην διαδικασία αυτή, η www.kareklanuova.com δεν έχει καμία συμμετοχή και τα ευαίσθητα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στο σύστημά της. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Εθνική i-bank e-Commerce” της Εθνικής Τράπεζας και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Σε περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί την συναλλαγή δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της Πιστωτικής Κάρτας, η www.kareklanuova.com δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.
  • Πιστωτική Κάρτα:Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεσμεύει και δεν χρεώνει αρχικά το ποσό της παραγγελίας σας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται κατά την τιμολόγηση ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα στην όλη διαδικασία.
  • Με Paypal: Το PayPal σας επιτρέπει να πληρώσετε απευθείας και κρυπτογραφεί αυτόματα τα απόρρητα δεδομένα με τις καλύτερες τεχνολογίες της αγοράς. Με την καταχώρηση της παραγγελίας σας, εφόσον έχετε επιλέξει την πληρωμή με paypal, θα κατευθυνθείτε μέσω της ιστοσελίδας μας σε ασφαλές περιβάλλον για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Απόδειξη / τιμολόγιο

Κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας,έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, εάν επιθυμείτε, απόδειξη ή τιμολόγιο.